Wednesday, July 8, 2009

Aku Hidup Semula...........


Wow...Tajuk entri blog aku kali nie macam cipan jer...Aku sebenarnye baru hidup semula ke dunia blogger nie..haha...Dah lame dah entri blog aku nie x di update. Aku bukan nyer busy pun, tp aku lansung xde idea nak wat entri. Orang cakap, buat jer entri ape-ape pun.. Tp kalo aku dah xde idea, aku malas nak update blog nie...Harap2x korang faham la yer..hehe....

Oklah...Kalo korang nak tahu, aku baru jer memulakan semester baru aku kat UiTM Shah Alam. Takkan korang x tahu kot UiTM Shah Alam.. Universiti yang terkenal kat Malaysia nie...haha.. Sekarang aku dah masuk semester 6. Aku ade setahun lagi nak habis study. X sabar rase nyer.

Dalam minggu nie, kterorng belum study lagi. Just baru kenal mengenal subject and lecturer kterorg. Buat mase nie, aku dah masuk 5 kelas. Semua lecturer aku ok2x jer. Yang paling aku suka skali lecturer subject Highway. Memang sempoi giler. Tp, pasal masa mesti punctual. Die x suka lambat-lambat. Kalo lambat mesti bagi concrete reason. Kalo x, x bleh masuk kelas la jawab nyer.. Tp bg aku die memang best. Awal-awal die cakap yg die x suka org skema-skema. Sape yang suka org skema-skema kan..hehe...Lecturer tue jugak suka bercerita. Kalo nak mula kelas, die nak bercerita & share problem dulu..Baru memulakan sesi pengajaran.

Lecturer lain pun ok jugak. Lecturer math aku pun sporting. Kalo nak makan & minum dalam kelas pun die x kisah. Tp, awal-awal die ckp jangan la mkn nasi briani dlm kelas..haha... Lecturer German aku pulak memang sempoi. Muka die pun memang macam muka org German. Tp die org perak jer..haha... Time kelas German, die bg nama German kat kterorng. Setiap org ade name sendri. Korang nak tahu tak, aku dapat name ape?? haha...Kalo korang nak tahu, name German aku dalam kelas ialah KLAUS HENKEL...huhu.. Nasib baik dpt name sedap sikit. sedap ker?? haha....

ok la...cukup dulu k...ade mase aku update blog nie lg...huhu...

1 comment:

zaputra said...

askm, pa bta? nak tanya ni, asalamualaikum, dlm bahasa german, camne le bunyi nye eeaak? cantik pon nama jemen tu... ala2 name mlysia zaman dulu2 gak tu. kalo translet name mlysia jadik 'hang lekir' le tu.. heee2! jgn mare eeeea.. saja bak jungat ma' dun pok.. melai dah mai lepak ilai..